Vinn resa till Italien – tips 1

På sidan www.drommenomitalien.se kan du tävla om en resa till Lapedona i Italien. Tävlingen hålls av företagen Zeta, Delizie, Umani Ronchi och Giovanni Rana, samliga med en koppling till företaget DiLuca&DiLuca.  La Villa är ett företag som är speciallister på resor till Italien, Nu är det endast 2 dagar kvar till den 3 Mars då serien ”Drömmen om Italien” börjar på TV4. Samtidigt invigs KakeldaxGruppens nya spännande ”Italien sida” där KakeldaxGruppen lanserar aktiviteter och tävlingar med stark koppling till och . Vi kan också stolt meddela att Zeta kommer att figurera i vårens Italienska buffe för våra VIP kunder – Plattsättarna !

PS: ….Zeta har smugit sig in i vår TV-reklam (se om du kan upptäcka dem)……

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s