Kampanjsidan finns nu ute live på nätet

Imorgon börjar serien ”Drömmen om Italien” på TV4. Men redan nu har den nya hemsidan för KakeldaxGruppens satsning på    öppnat. Här hittar du aktuella erbjudanden på  och , tävlingar kommer att lanseras inom kort, det finns adresser till butiker där du både kan handla kakel och klinker som är anslutna till italien-kampanjen och där du senare kan vara med och tävla om resor för två personer till pensionatet i Italien (som tv serien handlar om) med mera….. (Sidan hittar du här)

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s