Mat man kan bli kär i – Delizie

Om du gillar korv, salami och skinka – så är det vad Delizie har i sitt sortiment. ”Medelhavsmaten har många fördelar. Bortsett från de fantastiska smakerna, så är den mycket enkel att laga. Att skapa genuina måltider med enkla råvaror är essensen i matlagningen kring Medelhavet.” – skriver Delizie bland annat på sin hemsida (klicka här). Prova – det smakar riktigt, riktigt gott. Italien är bra på både salami och kakel och klinker. I vår är det Italien yra med och  från underbara . – i KakeldaxGruppens butiker. (titta in på vår Italiensida genom att klicka här)

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s