Katalogen trycks just nu…….

Här kommer bilder tagna på Sjuhäradsbygdens Tryckeri nu på morgonen. Tryckpressarna är uppe i full fart, och det kommer nu ut katalogsidor i en strid ström ur tryckeriet. Just nu finns den i digital form, tillgänglig för hela världen. KakeldaxGruppens egen kollektionskatalog fylld till brädden med  och . (Öppna katalogen genom att klicka här). 6 månaders arbete har lett fram till den digitala upplagan. Nu hamnar katalogen på papper, och i slutet av denna veckan kommer de första nytryckta katalogerna i pappersform ut ur tryckpressarna. Katalogen är gemensam för samtliga butiker inom KakeldaxGruppen (Stigs Kakel, Kakeldax, Kakelcentralen) och för alla återförsäljarpartners. Vi hoppas du finner något som kittlar dina sinnen bland de drygt 200 sidor du nu har tillgängliga på internet, och snart i din hand…. Katalogen kommer lagom till TV serien ”Drömmen om Italien”.Fylld med härliga material från underbara .

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s