Imorgon ökar vi tempot…

Imorgon slår vi upp portarna till 3 helt nya butiksutställningar fyllda med med  och .. Västerås, Örebro och Norrköping (klicka för adress). Samtliga 3 butiker har gjort omfattande ansiktslyftningar under vintern. Örebro är helt nybyggd, och Västerås dessutom i helt nya lokaler. KakeldaxGruppen med varumärket Kakeldax slår på stora trumman i morgondagens lokaltidningar i dessa tre orter, med intressanta erbjudanen, samtliga givtvis under temat  ”Drömmen om Italien”.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s