Katalogen är nu färdigtryckt……

Vid blixtvisit på tryckeriet imorse, så visade tryckmästaren stolt upp resultatet av flera dagars tryckprocess….  Hela katalogen är nu färdigtryckt. Nu återstår moment som vikning, renskärning, bindning, prägling (av omslaget) mm mm. Katalogen tycks på Svanen godkänt papper, och tryckeriet är certifierat enligt ISO9001 och ISO14001. Det blir alltså en katalog framtälld med största möjliga miljöhänsyn.

Katalogen för KakeldaxGruppen är tryckt på en helt ny 8-färgs press från Manroland (världens näst största tryckpressleverantör och marknadsledande i världen på rulloffsetpressar) allt för att motsvara kraven på kvalitet och leveransprecision.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s