Smygtitt på Pennybridge (Örebro)

Det är mindre än 48 timmar tills Kakeldax i Örebro invigier sin ombyggda butik, butiken kommer ha många nya lösningar/consept som vävts in i planlösning och som skall känneteckan Kakeldaxgruppen. Ett självklart mål är att vi ska leda utvecklingen och inte följa den oavsett om det handlar om service till våra kunder eller att planera de bästa utställningarna.Vit Line lucka med grepplist vit (finns att välja mellan svart och guldlist)

En del av Örebrobutikens lager har blivit inbyggd till butiks ytan där varje pall har en visningsyta på en kvadratmeter, under visningsytan finns det plats för en helpall. En bra lösning med många sortervisade och ett lag som gör att man kan få med sig plattorna hem samma dag.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s