Bloggtips: Simon & Tomas blogg

För alla er som är fans av ”Simon och Tomas” kan KakelBloggen tipsa om deras egen blogg ”Simon och Tomas blogg” (klicka här). Efter att fått fint besök i vår kakelbutik i Norrköping, så fick våra medarbetare Johan och Leena en god kontakt med Simon och Tomas, vilket eventuellt kan resultera i något gästinlägg även här på KakelBloggen. Fram tills dess, hänvisar vi läsare som gillar Simon och Thomas till deras egen blogg. Vi kommer från och med nu att dels ha en permanent länkt till S&T:s blogg, och har också ett RSS-flöde som ständigt visare senaste inlägg på deras härliga blogg.

Not: Bilden ovan är från TV3 där man kan se t.ex programmet Design Simon & Tomas på TV3 play (klicka här). Bilden till höger är tagen av Johan när Simon & Tomas besökte Kakeldax i Norrköping, och inkluderar en mycket glad Leena.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s