Kakel Outlet i Upplands Väsby är nu Kakeldax i Infra City Väst

12 mars 2010 i Metro i Stockholm hade KakeldaxGruppens Outlet helsidesannons. Samtidigt var 12 personer ute på stan i Stockholm iklädda KakelOutlet tröjjor och delade ut reklam. Då hade vi fyllt på lagret med fräscha plattor. Ett stort parti spanskt kakel och klinker skulle nu bort från centrallagret i Göteborg, för att ge plats till nyheter inom  och  från kvalitets tillverkare från underbara . Nu är kakel outlet stängd sedan december 2010 och vi har i januari 2011 öppnat en helt ny kakelbutik under varumärket Kakeldax i Infra City Väst på Stockholmsvägen 37. Här säljer vi kakel, klinker, mosaik, badrumsmöbler från Ballingslöv, Svedbergs, INR, Tapwell mfl. Välkommen till Infra City Väst !

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s