Projekt HK 2010

KakeldaxGruppen har genomgått en stor förändring under hösten och vintern 2009/2010. Utifrån 4 individuella företag har det nu blivit ett företag, med huvudkontor och centrallager i Göteborg. Ekonomi, administration, försäljningsledning, marknadsavdelning, personalavdelning, lönekontor, inköpsavdelning och logistikfunktioner är nu samlade i Göteborg. Vår enda centrala funktion som inte liggeri Göteborg är kundtjänstfunktionen för vår Grossist- och ÅF-verksamhet, som ligger i Örnsköldsvik och som idag gör ett fantastisk jobb – och därför inte kommer att flyttas utan permanentas i Ö-vik. I fastigheten i Göteborg där vi har vårt centrallager, har vi under vintern byggt nytt kontor för logistik och inköpsfunktionerna. Övriga funktioner är idag spridda i två andra fastigheter i Göteborg. En är Stigs Kakels huvudbutik i Hisings Kärra, och en annan ett kontor som vi hyr på korttids kontrakt. Just nu arbetar vi fram planlösningar för att flytta ihop samtliga dessa administrativa funktioner till fastigheten där vi har vårt Centrallager. Fördelarna blir många. Färre kvadrameter att hyra och underhålla, en förenklad kommunikation och samarbete mellan ledningsfunktioner då samtlig central personal samlas på ett och samma ställe. På köpet får vi en ökad teamkänsla, och en ökad närhet till vår kärnverksamhet för huvudkontoret – försäljning, inköp och distribution av kakel och klinker. Not: Ritningen ovan är ett första skissförslag till planlösning för huvudkontoret.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s