Drömmen om Italien Musselfiske och Spaghetti con le cozze

Såg du ”Drömmen om Italien” på TV4 igår? Drömmer du om att själv kunna åka ut med samma båt och fiska musslor? Det kan du faktiskt göra, genom att gå in på La Villa’s hemsida och boka resan idag! (klicka här). La Villas hemsida säger: ”…båtturen varar i cirka 2 timmar och sker med två båtar. Fiskarna åker i den ena båten och visar hur fångsten av de vilda musslorna går till. Deltagarna åker i den andra båten. Den som vill kan snorkla för att följa fiskarnas arbete och hjälpa till med fångsten….efter att musslorna plockats återvänder man till stranden och fiskarnas enkla fiskebod för att tillsammans rengöra musslorna och tillreda pasta med musslor som avnjuts med ett glas vin, vatten och kaffe. En vanlig vardagslunch i en musselfiskares liv…” Tyckte du dessutom att maten som lagades efter musselfisket såg god ut och vill smaka den redan ikväll, så kan du gå in på Zeta’s hemsida och få receptet på Spaghetti con le cozze (Spaghetti med musslor). (Klicka här) Vill du dessutom öka känslan ytterligare genom att få kontakt med både researrangörer, recept och matkunniga, programledare och deltagare från programmet ”Drömmen om Italien”, gå då idag med i Facebook gruppen ”Drömmen om Italien” (Klicka här)

Bilder och text från: La Villa och Zeta.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s