Vitt i många storlekar!

Vitt kakelVi börjar nog alla bli trötta på det vita snötäcket som ligger över vårat avlånga land. Våren står inför dörren och knackar så sakta på med liv, rörelse och en lust att fixa och trixa hemma.  Hur härligt det än kommer bli med alla färger som väcks till liv, så är vi i landet lagom, reserverade när det gäller att inreda med färger. När det kommer till att välja keramik till badrummet är det uteslutande vitt, grått och svart som folk väljer och det är ju det som definierar trenden just nu. Det självklara valet för många på väggarna är vitt,   men bara för att man väljer vit behöver det inte kännas vanligt och mainstream.

Genom att använda nya format och till och med blanda olika format uppnås något nytt och inovativt. KakeldaxGruppen har en ny serie med vita laserskurna plattor som kan kombineras med varandra förutsatt att bränningen/färgtonen matchar. Serien finns i storlekarna 10×60, 15×60, 20×60 och 30×60 även en 30×30 variant och min personliga favorit  vit stickmosaiken som garanterat kommer bli en vårsuccé.

Stickmosaik vit blank

NYHET!!!

Stickmosaik vit blank 30×30 artikelnr. 1263030120

Så ny att den inte finns med i produktkatalogen.

Det övriga vita sortimentet finns samlat på sid. 200-201 i produktkatalogen

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s