Italiensk buffe i Västerås

Hos KakeldaxGruppen i Västerås har det bjudits på Italiensk buffe för Västerås professionella plattsättare. I Västerås har KakeldaxGruppen en Kakeldax butik fylld med med  och . (klicka för adress till Kakeldax i Västerås). Maten som bjöds kommer till stor del från di Luca koncernen. Salami, skinka mm från Delizie, tilltugg från Zeta, tillsammans med pastasallad är något av det som bjöds i proffsbutiken. (klicka här för tips på god mat från Zeta)  (klicka här för tips på god mat från Delizie)


I Proffsbutiken vänder vi oss uteslutande till professionella plattsättare och inredningsarkitekter. Vi ställer de hårdaste kraven. FRÅN PROFFS. AV PROFFS. TILL PROFFS. KakeldaxGruppen har som mål att ha Sveriges mest ambitiösa fackhandel för kakel och klinkers som svarar upp mot de högsta förväntningarna. Det är hit du kommer när du vill ha det bästa, och tar ditt arbete på största allvar. Med oss i ryggen kan du vara säker på att materialet du väljer håller världsklass. Är du proffs, är också vår målsättning att varje butik under 2010 börjar med att varje vecka erbjuda dig en god plattsättarfrukost i samband med att du är inne och hämtar materialet du behöver för dagens arbete, eller helt enkelt för att du vill komma in och prata en stund och få något gott till morgonkaffet.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s