Amore – vi älskar både Zeta och deras mat

Zeta (som ägs av di Luca) har skickat oss på KakeldaxGruppen en stor och kärleksfull överraskning. På sin hemsida har Zeta lagt upp en infosida om KakeldaxGruppen och vår Italiensatsning. (klicka här). Vi från vår sida premierar italienska godsaker i våra lunchbuffeer till våra proffskunder och även i våra plattsättarfrukostar. Där är Zeta (och Delizie) varumärken som våra kunder nu börjar känna igen (och dom gillar dem dessutom skarpt). Zeta: ”Ora sono innamorato di te, e il vostro cibo delizioso”. Både Zeta och KakeldaxGruppen är stolta sponsorer av ”Drömmen om Italien” på TV4.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s