Kakeldax i Västerås – en pärla bland kakelbutiker

Nu är Kakeldax butik i Västerås igång efter både flytt och nybyggnation. Det är enkelt att säga att Kakeldax i Västerås är regionens klart häftigaste inspirationsbutik för kakel och klinker. Titta bara på den svarta väggen (kakel från Royal Mosa) med ett urval av de duschblandare som finns att köpa i butiken.

Vid besök i Proffsavdelningen upptäcktes två spännande nyheter. Nyhet Nr:1 Pallar med PFK PLUS från Schönox, som förbättrar arbetsmiljön för den professionelle plattsättaren (och som ingår i vårens stora säljaktivitet mot proffs inom KakeldaxGruppen). Nyhet Nr:2 70 helt nya pannåer med keramik ur den nya produktkatalogen (producerade i Byggfabriken i Örnsköldsvik), som väntar på KakeldaxGruppens nya häftiga pannåställ.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s