Livs levande Italienare i Örebro

Äntligen har Kakeldax (KakeldaxGruppen) i Örebro fått upp sin nya butiksentré. (Stiligt värre). Butiken är nu snart helt färdigbyggd. Det är Örebros absolut läckraste kakelbutik som garanterat ger en inspirationskick inför renoveringen hemma. Även ett ställe för arktiekter, plattsättare och byggare att kunna känna sig hemma i när man börjar prata byggkeramik. Vid besöket i Örebro, blev ”Drömmen om Italien” mer verklig än bara på TV. Säljledningen för Marazzi/Ragno (en av världens absolut största och mest framångsrika kakel och klinker producenter, givetvis med bas och huvudkontor i Italien)  gjorde fint besök och inspirerades av KakeldaxGruppens nya butikskoncept.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s