Kakelproffs till Italien med KakeldaxGruppen och Schönox

Gillar du Italien? Är du proffs på kakel och klinker? Gillar du italiensk fotboll? Är du intresserad av bättre arbetsmiljö för dig själv och dina kollegor när du är ute på jobb? Då skall du delta i KakeldaxGruppens stora Proffsaktivitet som pågår hela april och maj månad i samtliga Proffsbutiker hos KakeldaxGruppen.  Vi slår nu tillsammans med Schönox ett stort slag för den fantastiska produkten PFK PLUS, och ger dig som proffs chansen att vinna en fotbollsresa till Italien till hösten. (klicka här för mer info). Kampanjen är tillgänglig via samtliga Proffsbutiker som ingår i KakeldaxGruppen (Stigs Kakel, Kakeldax, Kakelcentralen).

PFK PLUS är en dammfri, dryg och flexibel fästmassa för kakel, klinker, mosaik och många naturstenssorter oavsett hur sugande de är. Flexibel, dryg och 90% dammfri fästmassa för keramiska plattor, mosaik och konstgjorda stenplattor, dock inte marmor. Passar till värmegolv, inom- och utomhusbruk. PFK PLUS Dammfri räcker längre än standardfästmassor tack vare light-filler-teknik. Uppfyller kraven för klass C2 TE enligt EN 12004.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s