Vinn resa till pensionatet med KakeldaxGruppen

Skall du köpa kakel ooch klinker för minst 10.000 och gillar du TV serien ”Drömmen om Italien” på TV4? Då skall du passa på att handla hos någon av alla de konsumentbutiker som deltar i KakeldaxGruppens Italien kampanj. Kom till någon av våra butiker och handla kakel för minst 10 000:- före 31 maj så kan du bli en av fyra lyckliga vinnare! Priset är en resa för två personer med mat och boende tre nätter på pensionatet i Lapedona i Italien. Ni blir väl mottagna av vinnarparet i tv-serien och får bl.a. laga mat tillsammans med Mamma Theresa och prova vin på La Storeilla. Värdet är ca 12 000:-/person och resan går i september i år. Mer informtion om tävlingen får du i butiken. Välkommen, och lycka till! (butiker som du kan handla i hittar du genom att klicka här)

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s