Imorgon startar April månads alla aktiviteter hos KakeldaxGruppen

Nu är det dags för dig att besöka en butik hos KakeldaxGruppen. (Stigs Kakel, Kakelcentralen, Kakeldax eller någon av våra många återförsäljare som deltar i vår Italien kampanj). Under April måndag trycker vi ner gasen ordentligt. Bra erbjudanden, tävlingar, rykande nyheter inom kakel och klinker och en ny produktkatalog, och dessutom massvis med nya inpirerande nykaklade inspirationsmiljöer i våra butiker. I början av maj kommer du att se oss i både direktreklam, dagspress, inspirationsmagasin (Sköna Hem, Elle Interiö mm) och på TV4. Välkommen in till din personliga kakel leveranör !

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s