Kakeldax Västerås i topp i Proffskampanjen

Kakeldax i Västerås toppar i Proffs kampanjen för PFK PLUS, där fotbolls resor till Italien senare kommer att lottas bland proffskunder som deltar i kampanjen. Om du är ett plattsättar proffs – prova PFK PLUS från Schönox som är en dammfri produkt som ger dig en trevligare arbetsmiljö när du är ute på jobb – och få dessutom chansen att få åka med och se på fotboll i Italien ! Kakelcentralen i Kalmar och Kakeldax i Täby har också registrerat kunder med chans att vinna resor. Erbjudandet och chansen att vinna en resa finns i samtliga Proffsbutiker hos KakeldaxGruppen i hela Sverige. Den butik som både förberett starten och tryckt ner gasen ordentligt är Tommys team i Västerås !  Well done !

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s