O LIV – en bok om hälsa av Fernando di Luca.

Här kommer ett tips på en ny härlig bok om medelhavsmat. (Läs mer genom att klicka här). ”Hur mycket friskare blir man om man äter medelhavsmat? Hur mycket längre lever man? Och hur mycket trevligare har man under tiden? – Detta är en bok som beskriver medelhavsmat ur alla aspekter. Vetenskapligt, kulinariskt och praktiskt. En bok som jag hoppas ska ta medelhavsmaten in i svenska hem, på riktigt, säger Fernando Di Luca.

Boken har tagits fram tillsammans med Mai-Lis Hellénius, professor i förebyggande hjärt- och kärlmedicin vid Karolinska Institutet, Markus Aujalay, en av Sveriges främsta kockar och Bo Hagström, författare och tv-producent, Solens mat.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s