Vårkänslor hemma med KakeldaxGruppen

Aktuell kampanj under hela April månad hos Kakelcentralen, Kakeldax och Stigs Kakel och många återförsäljare i hela Sverige. Just nu har vi kampanjpris på italiensk kvalitetskeramik från La Faenza, I Quarzi. 30x30cm  Under hela april månad lämnar vi dessutom 20% vårrabatt på all inredning i Ballingslövs badkatalog. (Gäller ej Studio Ballingslöv – årets designnyhet.). Titta in i en av våra butiker och låna med dig årets läckraste inspirationskatalog fylld med kakel och klinker hem, för att inspireras och planera inför din renovering. Välkommen !

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s