KakeldaxGruppen utvecklas bättre än förväntat

Året har börjat mycket bra för KakeldaxGruppen. Bolaget utvecklas mycket bättre än planerat, och försäljningsledningen börjar nu planera inför höstens aktiviteter inom marknad och försäljning. KakeldaxGruppen består av några av Sveriges framgångsrikaste butiker (Stigs Kakel, Kakelcentralen, Kakeldax) som gått samman i ett gemensamt bolag för att dra nytta av gemensamma inköp, marknadsföring, logistik och administration. Framgångsreceptet = fantastiskt bra personal !!! Välkommen in till din egen keramikleverantör – ett bolag med siktet inställt på framtiden där du alltid kan räkna med en ständig utveckling för att bli bättre på service till dig som kund.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s