Italiensk lunchbuffé i Örebro

Kakeldax i Örebro har bjudit på lunchbuffé och slagit ett slag för PFK PLUS från Schönox, som en del i vårens stor kampanj där man som proffskund kan vinna en fotbollsresa till Italien tillsammans med KakeldaxGruppen och Schönox. Dagen började med byggnation av ett riktigt ”Italiensk bord”.

PFK PLUS är en nyhet från Schönox som både skapar en bättre arbetsmiljö (dammar inte), och är drygare än tidigare produkter på marknaden. En riktigt Rolls Royce bland proffsprodukter – och något som KakeldaxGruppen nu säljer i samtliga proffsbutiker i Sverige med stolthet.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s