Askmolnet ger möjlighet att renovera om du är hemma i Sverige

Det giganstiska askmolnet som tyvärr stoppat allt flyg i Europa, ger dig möjligheten att tänka om. Istället för att flyga utomlands, kanske det är dags att renovera hemma. Nytt kök, nytt badrum eller nytt golv i hallen? Passa på att besöka en kakelbutik hos Stigs Kakel, Kakelcentralen eller Kakeldax. Just nu kan du vinna en resa till Italien om du handlar kakel eller klinker. Du kan också vinna kakel för 10.000 kronor genom att tävla på hemmakanalen.se. Börja genom att titta i produktkatalogen på kakeldaxgruppens hemsida för lite inspiration.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s