Norrköping satsar på proffsen

Kakeldax i Norrköping inleder nu en långsiktig satsning på proffsmarknaden. En satsning som inleddes med storstädning av proffsavdelningen, och att butiken nu får in nyheter som riktar sig till en av KakeldaxGruppens viktigaste kundgrupper – nämligen plattsättarna. Ned följer några ”före” och ”efter” bilder från dagens äventyr i Norrköping.

Rent och snyggt skall det vara, ordning på sortimentet och professionella produkter. I veckan annonserar vi i Norrköping efter ny butikschef för vårt goa gäng. En butikschef som kan och förstår, hur försäljning till proffs går till, och dessutom med goda kunskaper inom det byggkeramiska området. Totalt kommer vi att ha ett team med 3 medarbetare i vår butik i Norrköping.

På måndag den 3:e maj hälsar vi alla plattsättar proffs välkomna in i vår proffsbutik i Norrköping på en steg 3 utbildning där vi gårigenom Schönox sortiment. Schönox har satt 100% fokus på platsättningsproffs, och just nu har vi dessutom kampanj på PFK PLUS som är framtidens dammfria produkt, vilken skapar mindre problem för både hälsa och nedsmutsning av arbetsplatsen.

Till sist – ett stort tack till etthärligt team som städade, flyttde produkter och satte en professionell prägel på en personlig proffsbutik i Norrköping. Well done !

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s