Proffsmässa i Örebro drog fullt hus

Kakeldax i Örebro bjöd i tisdags in Örebro’s alla plattsättarproffs på en minimässa. Schönox visade den dammfria lättviktsfillern PFK PLUS, och KGC visade både  nya maskiner och andra nyttiga nyheter för proffsen. Hela det härliga kakelteamet hos KAkeldax i Örebro fick en händelserik dag, med god stämning och fullt hus med proffskunder.

Det bjöds på gillad korv och hamburgare, något kallt att dricka och många skratt. Kakel och klinker pratades det också mycket om. Den kommande proffskatalogen är efterlängtad. En och annan affär  gjordes också mellan mat och produktvisningar. Hedergäst från Norrland var KakeldaxGruppens affärsområdeschef för Grossistverksamheten, som också har bolagets ordergrupp för större projekt i sin organisation. Kakeldax butikschef i Västerås var med och fick samtidigt inspiration inför kommande proffsmässa i Västerås.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s