Proffsmässa hos Kakeldax i Västerås

Sedan Kakeldax flyttade till Kokillgatan 7 (Bäckby – invid Surahammarsvägen och granne med Sportson) har vi inte haft någon proffsmässa. I fredag ändrade vi på det, och hade tillsammans med Schönox och KGC öppet hus för proffs och byggare i den nya butiken.

Förutom en fin helt ny utställning för konsument, har butiken fått bra ytor för service mot proffsen i Västerås. Under dagen hölls det produktinformation, tvälingar och grillades både korv och hamburgare.

Förutom fina priser från Schönox, presenter från KGC och god mat, så bjöds det också på både trevlig samvaro och mycket prat kring kommande affärer. Det är mycket på gång i Västerås, och Kakeldax laddar som bäst inför nästa högkonjunktur som väntas börja så smått redan i höst/vinter – och kommer dessutom med en ny katalog med ett proffsortiment inom byggkeramik för byggare under veckan som kommer. Ett väl utvalt sortiment som alltid finns på lager i Sverige, med korta leveranstider.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s