Kakeldax investerar i Stockholm

Kakeldax påbörjar nu en stor investering i Stockholm med ombyggnation av butiker för att bli ännu starkare inom byggkeramik på Sveriges starkaste marknad. I veckan har ett projektteam med egen personal, arkitekter och byggare besökt de två butiker som står först på tur. KakeldaxGruppens butiker kommer när hela investeringen är genomförd att arbeta med ett koncept där butiksytor och utställningar är enhetliga i Sverige, oavsett om butiken heter Stigs Kakel, Kakeldax eller Kakelcentralen. Redan genomförda omfattande investeringar & ombyggnationer är Kakeldax i Västerås, Stigs Kakel i Högsbo (på sluttampen just nu), och Kakeldax i Örebro. Kakelcentralen i Kalmar färdigställer just nu sin utställning. Huvudfokus på kakel och klinker kompletterat med inspiration, möbler och övrig inredning för badrum från partners till KakeldaxGruppen gör att butikerna under 2011 står klara med gemensamt sortiment, och kan bli ännu starkare partners till både proffs och konsumenter, som söker det lilla extra inom byggkeramik.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s