Skit i fotbollen – börja kakla om hemma

Tänk all tid vi lägger på TV. Fotbolls VM, Kronprinsessan Victorias bröllop mm. Om vi använde den tiden till att renovera hemma, så skulle vi få mycket gjort. Nu är det sommarpriser hos KakeldaxGruppen. Titta in på hemsidan, skaffa dig lite inspiration i någon av våra kataloger som finns på nätet, hitta din butik, åk dit och bli förtrollad av allt vackert du kan få in i ditt hem. Skulle du nu vara heltokig i fotbollen, så kan du ju alltid anlita en professionell plattsättare för att göra fint hemma hos dig. Fråga då oss så kan vi rekommendera någon av våra proffskunder, vi säljer nämligen till kakel proffsen dagligen via våra 16 proffsbutiker. Och du… just nu skriver DN att sommarsol och värme väntas till midsommar. Kan det bli bättre….

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s