Ooohhh vad fint !

Nyheter från Ballingslöv, Nordhem, INR, kombinerat med kakel och klinker från drygt 10 av världens främsta keramikfabriker. Det är vad som möter dig när du besöker en av butikerna hos Stigs Kakel, Kakelcentralen eller Kakeldax inom KakeldaxGruppen. Inspiration kan du hämta via vår HEMSIDA, eller genom att besök en av våra inpirerande butiker fyllda med sommarens nyheter. (På bilden en glad kund i Kakeldax butik i Länna i Stockholm)

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s