Casalgrande Padana Marte Nero Acapulco

Marteserien från Casalgrande är en av hörnstenarna i KakeldaxGruppens sortiment. Kulörer som Nero Acapulco och Raggio di Luna är givna produkter i det gemensamma butikssortiment  med kakel och klinker som nu rullats ut i samtliga butiker.  Besök en butik hos KakeldaxGruppen och se Marte uppsatt i inspirerande miljöer, känn på ytan och den mycket höga kvalitén som är resultatet av generationer av produktionskunskap och minutiös kvalitetskontroll hos väldens främsta tillverkare av kvalitativ granitkeramik.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s