Värmegolv och klinker ger garanterat höstmys

Dags att riva upp laminatgolvet och ersätta det med ett värmegolv och klinker. Ett garanterat bra recept för kommande höstmys när regnet och mörkret sätter in. Under de kommande veckorna kan du dessutom göra en bra affär på kakel och klinker i många av KakeldaxGruppens butiker då vi städar i våra lager för att bereda plats för kommande sortiment. Hos oss kan du också köpa värmegolvet och allt annat som behövs för att skapa en helt ny look for ditt hem.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s