Arkitektservice Royal Mosa & CasalGrande Padana

För alla Sveriges arkitekter startar KakeldaxGruppen upp en arkitektservice. Vi arbetar med flera av världens ledande tillverkare av både kakel och klinker. Speciellt stolta är vi över vårt nära samarbete med ROYAL MOSA från Holland och CASALGRANDE PADANA från Italien. Vi arbetar också i nära samarbete med fabriker som Marazzi, EdilCoughi, Impronta med flera världskända producenter. Vi har idag arkitektsäljare på fältet i både Malmö regionen, Göteborgsregionen och Stockholmsregionen. Söker du material och materialprover för offentliga miljöer, kontakta KakeldaxGruppen så kommer en av våra arkitektsäljare och besöker dig. I Göteborg håller vi som bäst på att bygga upp både provhantering, lagerhålning av kollektionsböcker och provtillverkning. En service som är i full drift under hösten 2010.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s