En känsla av trä med hållbarhet som granit

ESKO är ännu en spännande och stilfull serie från Impronta. Klinker som gör att du kan skapa hållbara golv för generationer, läggs med fördel ihop med golvvärme och ger alla de fördelar du finner i en högkvalitativ klinker. En produkt KakeldaxGruppen tar in i Sverige med stor stolthet. Impronta representerar för oss speciella lösningar, för dem som letar efter något som kanske inte alla andra söker. Individualism kombinerat med Italiens höga kvalitetskänsla.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s