Impronta BiancoNero

På sidan 112 i KakeldaxGruppens produktkatalog (klicka här) hittar du serien BiancoNero från Impronta. Någonting som definitivt skiljer sig från det mesta du sett inom kakel för badrum. Serien finns i vitt och svart, och med vackra dekorer och en otroligt vacker mosaik.

Vill du ha en tryckt version att lägga på nattduksbordet av vår drygt 200 sidiga produktkatalog, besök någon av KakeldaxGruppens butiker. Här finner du inspiration och kan se många av våra produkter i inspirerande miljöer.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s