Ett nytt badrum

Ett nytt badrum. Kanske det projekt du väntat med att ta tag i de senaste åren. Ta med dig familjen in i en av KakeldaxGruppens butiker och hämta inspiration för ditt nya badrum. Kakel, klinker, glasblock, mosaik, duschväggar från INR och Ballingslöv, armaturer från Tapwell och Hans Groehe, badrumsmöbler från Ballingslöv, handukstorkar från både INR och Nordhem, allt du behöver för att komponera din egen design på ditt nya badrum. Välkommen in till en av våra butiker på en stunds inspiration. (Bilden ovan är från INR inspirationssida, och nedan från Ballingslöv)

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s