Stigs kakel REA 2010 börjar i år Fredag 27:e augusti

En riktig REA med fullt med kakel och klinker i Stigs anda. Här kan man göra fynd för både slott och koja. Vi håller som bäst på att fylla butiken i Hisings Kärra med stuvar inför REAN. I år blir det lite extra mycket på REAN som följd av de senaste årens sortimentsskiften inom KakeldaxGruppen. Kan du inte hålla dig, titta in i butiken och botanisera runt bland allt fantastiskt som pallas upp från golv till tak. Allt är till salu redan nu till Stigs priser, men de riktigt saftiga REA priserna, börjar först gälla på morgonen fredag 27:e Augusti. Du får nog ”knö daj in – för dörra blir trång den 27:e”. Välkommen

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s