Edilcuoghi Pietre Naturali Beola

Edilcuoghi är en Italiensk familjeägd keramikproducent som alltid satsar på högsta kvalitet. Bland alla fantasiska serier har KakeldaxGruppen valt serien Pietre Naturali. Under september månad går Edilcuoghis Serie Pietre Naturali med Beola in som standardartikel i KakeldaxGruppens butikssortiment. En fantastisk serie, där Beola skapa underbara ytor i Svenska hem. Så snart som fabrikerna påbörjar produktionen i Italien i slutet av augusti kommer två fulla lastbilar att lastas med Beola för den Svenska marknaden. På bilden nedan ser du ett golv med just Beola. Beola är redan en storsäljare i Både Västra och Södra Sverige, och under hösten introduceras Beola i samtliga butiker hos KakeldaxGruppen.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s