KakeldaxGruppen Teknik – Casalgrande Padana Poolsystem för arkitekter

KakeldaxGruppen bygger nu upp ett avancerat tekniskt program för proffs. (Arkitekter och profesionella plattsättningsföretag). En del i detta program är ett komplett program för pooler och badhus från CasalGrande Padana kallat PISCINE. ArkitektService hos KakeldaxGruppen har nu 2010 års arkitektkataloger på lager i Sverige. Inom kort kommer KakeldaxGruppens arkitektsäljare att besöka utvalda arktiekter. Är du arkitekt och arbetar med större badanläggningar eller badhus, kontakta gärna KakeldaxGruppen för mer information.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s