Stockholm Furniture Fair 2011 – KakeldaxGruppen och Mosa Tiles

Den 12 februari 2011 finner du KakeldaxGruppen och Royal Mosa på Möbelmässan i Stockholm. Det är en del i KakeldaxGruppen satsning på arkitekter i Sverige som tagit sin början under sommaren 2010. Med ArkitektService som ny byggs upp i Göteborg med kollektionsböcker för arkitekter, provmaterial, och en mycket kompetent säljkår som står till förfogande för landets arkitekter kommer Stockholm Funiture Fair 2011 att bli ett sätt för KakeldaxGruppen att möta Skandinaviska arkitekter på ett trevligt tillsammans med Royal Mosa.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s