KakeldaxGruppen investerar i kakelbutiker inför 2011

KakeldaxGruppen investerar mycket i butikskedjan. I våras byggdes Kakeldax butiken om i Örebro och Stigs Kakelbutiken i Högsbo i Göteborg. Samtidigt byggdes en helt ny Kakeldax butik i Västerås. Just nu byggs Kakeldax butiken i Arninge köpcentrum om (Täby). Samtidigt slutförs byggnationer i Kakelcentralen butiken i Kalmar. I september bygger vi om Kakeldax butiken i Bromma , och samtidigt bygger vi en helt ny Kakeldax butik i Infra City i Stockholm. Under hösten ges Stigs Kakelbutiken i Hisings Kärra i Göteborg en ansiktslyftning, och sedan står Kakeldax butiken i Länna på tur. Välkommen in till nya och fräscha inpirationsutställningar. Samtidigt som vi nu rensar upp i alllt gammalt och får in nytt i våra butiker, så skapar vi också en enhetlig storlek på våra butiker så att vi kan använda oss av gemensamma sortimentskoncept i samtliga butiker i Sverige.

Oavsett om det står Kakeldax, Kakelcentralen eller Stigs Kakel på skylten. Kakel, klinker, mosaik, glasblock, allt som behövs för att sätta och få detta på plats, i kombination med badrumsmöbler, golvvärme, duschväggar, armaturer, handdukstorkar mm som behövs för att inreda ett badrum finnes du i våra butiker. Kom in till oss och låt dig inspireras av vår värld av keramik.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s