Kakel är för oss en familjeangelägenhet

I senaste numret av LERA (klicka här) finner du annonser från KakeldaxGruppen. Sedan 2009 är vi åter igen medlemmar i KAF/BKR vilka är branschorganisationerna för byggkeramik i Sverige. Stigs Kakel har under många år varit medlem i KAF/BKR, och nu är hela KakeldaxGruppen med i branschföreningen. Vårt företag är ett familjeföretag, och när vi säger familjeföretag, så menar vi just det vi säger. Vi ägs av ett familjeägt företag, och vår affärsetik är grundad på att vi skall kunna stå för det vi säger, inte endast något år, utan i generationer. Välkommen in till någon av våra 16 egna butiker eller till någon av våra ca: 100 återförsäljare i Sverige. Här kan du handla kakel och klinker som även de håller i generationer.  Ta med dig hela familjen in i en av våra butiker. Om 20-30 år är det sannolikt något barnen som tagit över huset som ni nu skall renovera, och som då har glädje av att ni valde ett hållbart material för husets viktigare ytor i tidlös design, istället för billiga lösningar som slits och nöts och ständigt behöver underhållas.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s