Oglaserad granitkeramik – ett säkert kort i hallen.

Tänk på att ett hallgolv kommer att utsättas för mycket. Blöta skor och paraplyer som står på tork, barn och husdjur som drar med sig grus och sand utifrån, och att man just här sliter extra hårt på golvmaterialet då man oftast har skorna på sig när man kliver in i hallen. Här behövs ett slitstarkt golv som är lätt att rengöra. Prioritera därför hållbarhet och en yta som tål att nötas och slitas utan att förändra utseende. En oglaserad granitkeramik från till exempel Casalgrande Padana (Marte) är ett material som bara blir vackrare med åren. Slitaget slipar inte bort mönstret i materialet, tvärt om, det ger en patina som visar vilket exklusivt material du valt till just ditt hallgolv. / Henrik

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s