Stigs stora kakelrea 2010 har startat

Stigs stora årliga REA startade igår. Här kan du fynda bland både mindre stuvar och större partier med kakel och klinker. Kanske dags att göra inköpet för badrummet i sommarstugan som ännu inte blivit av. Med gamla goa Stigs priser, så lönar det sig att åka till Hisings Kärra och lasta bilen full. -Varför inte ett helt nytt hallgolv inför hösten, ett helt nytt badrum med både kakel och klinker, eller en frostsäker granitkeramik till uteplatsen? Butiken är fylld med varor, och varje dag fyller vi på med nya varor under hela rean som sträcker sig fram till lördag 4:e september. I år håller vi öppet i ett sträck hela rean igenom, även söndag 29:e augusti. Välkommen in för årets fynd inom kakel och klinker.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s