Vilka kulörer gillar vi 2011 och 2012

Vad är trendigt? Idag i New York, Norrköping eller i Sigtuna? När man googlar på internet över trender, design och kulörer och framtiden så hamnar man lätt hos Lentzing, Pantone eller någon internationell konsultbyrå som ger ut framtidsvyer över vilka kulörer vi kommer att älska om ett år eller två. En annan fråga man kan googla på är vad som är trenden och ”inne” om 18-24 månader? Vill du inte vänta utan bli först – svaren går att köpa on-line på internet.

Med långa ledtider från design – produktion – distribution så är det förståeligt att storföretagen inte vågar chansa för mycket på vad vi konsumenter kommer att tycka är trendfärger om 18 – 24 månader. Efter en enkel analys på internet idag, är sammanfattningen, vitt, grått, svart (håller i alla tider), men också choklad, brunt, grönt och blått. Många av kulörerna går i jordfärgsnyanser – kraftiga signalkulörer lyser med sin frånvaro. Metaller är inne just nu, men verkar mattas av något inför 2011 – 2012. På Cersaie får vi se vilka kulörer keramikfabrikerna satsat på inför 2011…. Kan knapp hålla mig. Kram / Ebba

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s