Svart, läckert och elegant

Royal serien från den keramikproducerande familjen Gambini nära Modena i Italien, är en av 2010 års stora nyheter. Serien som finns för både vägg och golv (håller PEI 4), finns i ett flertal kulörer som passar i våra svenska hem. Tabacco, Ghiacco, Perla och Nero är de kulörer som är trendigast just nu. Läckrast av dem alla – den sobert eleganta svarta Nero.

Tillgängliga format är: 10×10, 20×20, 32,5×32,5, 25×40 och mosaik 3×6 (32,5×32,5). På beställning finns även 30×60 och 50×50. Då serien finns i många format, ger det möjlighet att skapa ett badrum som känns så mycket ”mer” än om man skulle välja endast ett format på vägg, och ett på golv. I våra miljöer visar vi Royal serien uppsatt i ett flertal kombinationer. Att serien dessutom är gjord med hantverks-skicklighet och med all den kärlek och hängivenhet som finns  i  släkten Gambini’s härliga Italienska familjeföretag, gör att vi med glädje slår ett slag för dessa underbara produkter. Välkommen ! / Kram Ebba

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s