Hur läckert är inte detta?

När jag sitter och går igenom KakeldaxGruppens huvudkatalog, fastnar jag ständigt vid serien BiancoNero från Impronta. Måste bara publicera ytterligare en bild från denna fantastiska serie här på kakelbloggen.

Svart som synden, kanske lite vågat i ett badrum, men hur läckert är det inte? Att det dessutom kommer från den exklusiva tillverkaren Impronta Ceramiche i Italien, gör det ju inte sämre. Helt klart en personlig favorit bland 1000-tals plattor i katalogen ”Vår värld av keramik”.  Kram / Ebba

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s