Grotte

Strukturerad men ändå mjuk, naturligt utseende som påminner om ytan på sten, designad för att skapa exklusiva miljöer. Allt detta och mycket mer kan sägas om serien Grotte, som har plattor för både golv och vägg. Serien är komplett med en mycket omtyckt mosaik, som ger dig möjlighet att variera de format du önskar använda för att framhäva ytor och skapa ett personligt rum. Format och kulörer finner du i KakeldaxGruppens produktkatalog (sidan 126)

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s