Kakelproffs på resa i Italien

Idag kom ett gäng kakelproffs tillbaka till Sverige efter några dagar i Italien.  I våras hade KakeldaxGruppen en proffskampanj ihop med Schönox (Akzo Nobel) som slog ett slag för den nya dammreducerade PFK PLUS, som blivit en favorit bland KakeldaxGruppens proffskunder. Sedan säljstart i våras har KakeldaxGruppens proffskunder använt 8.687 säckar med PFK PLUS. (vilket motsvarar 7 fulla lastbilar, eller drygt 130 ton PFK PLUS). Läs mer om denna fantastiska produkt på SCHÖNOX hemsida (klicka här). Kakelproffsen som var i Italien var där för att fira säljframgången på PFK PLUS, se på fotboll och uppleva Italien tillsammans. Nedan lite resebilder från en lyckad teamresa med idel proffs.  / Henrik

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s